Encara continuem en la Fase 0 del desconfinament

L’Ajuntament d’Alfarb comunica que el Departament de Salut de la Ribera, al qual pertany Alfarb, continuarà de moment en la FASE 0 fins que es tornen a avaluar-se els criteris de canvi de fase. Això vol dir que continuem en les mateixes condicions que hem tingut durant la última setmana i que us recordem:

Passejar: De 6h a 23h, ja es permet passejar acompanyat d’UNA persona del nucli familiar. No podrem quedar amb ningú al carrer ni allunyar-nos més d’un quilòmetre del nostre domicili. Com el nostre municipi és de menys de 5.000 habitants no s’apliquen les franges horàries, però sempre respectant les mesures de seguretat per evitar contagis.

Esport a l’aire lliure: De 6h a 23h, es podrà fer esport a l’aire lliure una vegada al dia, individualment i sempre dins el municipi de residència i també respectant les mesures de seguretat per a evitar contagis.

Bars i restaurants: Bars i restaurants poden fer serveis per emportar-se, però no es permet el consum dins els establiments.

Comerços minoristes: Els comerços minoristes, com per exemple perruqueries o botigues de roba, tenen permès oferir serveis amb cita prèvia.

Les persones contagiades, en quarantena o amb símptomes de la COVID-19 no podran eixir.

Us agraïm que seguiu mantenint les mesures de seguretat i les indicacions, sobretot a l’hora de practicar esport, per mantindre la flexibilitat que ara tenim als pobles de menys de 5000 habitants.

Recordem a tots, també a la gent jove, que cal seguir les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries i no poden quedar per fer grups. L’incompliment de les mesures és sancionable. Respecteu les indicacions, per favor!

Entre tots ho superarem!

ca
es_ES ca