Comunicat important de Sanitat

Des de l’Ajuntament d’Alfarb, atenent les indicacions mèdiques i tècniques de la coordinadora de la zona mèdica 9, volem recordar-vos que l’ambulatori d’Alfarb continuarà tancat. La prestació sanitària, com bé sabeu, s’ha traslladat a l’ambulatori de Catadau, on els metges atendran els pacients indistintament de la seua procedència local. Així i tot, no podem anar a l’ambulatori si no és una urgència vital. Hem de telefonar primer al centre per obtindre cita i fer cap en l’hora exacta convinguda.

A partir del pròxim dilluns 11 de maig començaran a realitzar-se els PCR a les persones susceptibles d’infecció, prèvia valoració telefònica, al Centre Sanitari Integrat de Carlet, des del cotxe i al lateral exterior de l’edifici. Recordem: solament aquelles persones simptomàtiques i prèviament valorades per un metge.

Hem de ser conscients que estem encara en fases complexes de transmissió del virus, tot i l’inici de la desescalada. Per això, hem de seguir extremant les mesures higièniques i de distanciament físic, així com fer ús de les mascaretes higièniques si no pots mantenir la distància de seguretat.

Com més respectem les normes de salut, més prompte eixirem d’esta pandèmia!

ca
es_ES ca